Tijdens evenementen staan de Eerste Hulp-verleners van onze vereniging graag voor u klaar.
Zo bemannen wij al jaren de Eerste Hulpposten bij de wielerronde, zijn we niet weg te denken bij de wandelvierdaagse en de dorpsweek en door wind en weer staan we klaar om mensen te helpen bij de boscross. Maar niet alleen in kern Standdaarbuiten zijn wij actief. Zo zijn we ook bij de havenfeesten in Oudenbosch en mogen we zelfs de ME voorzien van de eerste hulp ondersteuning bij oefeningen in Breda.

Wij kunnen hulpverlening op maat bieden voor elk evenement. Deze garantie wordt geboden doordat wij voor het evenement, tijdens het evenement en ook na het evenement samen met u naar de hulpverlening kijken en met u meedenken om tot de beste resultaten te komen. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan doen al sinds 1957 aan evenementen hulpverlening. Hierbij komt dat wij de laatste jaren steeds meer de hulpverlening op grootschalige evenementen kunnen verzorgen en hier ook meer vraag naar komt.
Onze vereniging hanteert de veldnorm Evenementenzorg welke thans gepubliceerd is op https://www.evenementenz.org/wp/definitieve-versie-veldnorm-evenementenzorg/.

Wilt u ook inzet van Eerste Hulp-verleners van de EHBO-vereniging Standdaarbuiten? Lees dan voor u contact opneemt de volgende punten door:

– Er wordt gedurende evenementen van de organisatie verlangd dat consumpties verzorgd worden. Evenementen die meerdere dagdelen duren verwachten wij tevens een lunch pakketje geregeld of avond eten indien het een avond evenement betreft.
РEr is 1 coördinator gedurende het evenement namens de EHBO, deze zal voorafgaand aan het evenement contact met u opnemen en gegevens uitwisselen en ook afspraken maken over bijvoorbeeld portofoon gebruik.
– Bij festivals en dance-evenementen stelt de EHBO vereniging de huur van gecertificeerde beveiligers verplicht. Veiligheid voor alles.

Als u gebruik wilt maken van de dienst verlening van de EHBO gelieve een e-mail te sturen naar activiteiten@ehbostanddaarbuiten.nl vermeld in uw mail de volgende gegevens:

– Naam
– Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel)
– Wat voor evenement het betreft
– Verwacht aantal bezoekers
– Datum en tijden (begin en eind)
– Hoeveel EHBO’ers u verwacht nodig te hebben.
– Eventuele overige bijzonderheden.

Vervolgens wordt er binnen 1 week schriftelijk bevestigd of wij kunnen voldoen aan de aanvraag en worden verdere afspraken gemaakt.